Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Márkakereskedések képes leírás - Peugeot.tlap.hu
részletek »

Márkakereskedések - Peugeot.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: peugeot.tlap.hu » Márkakereskedések
Keresés
Találatok száma - 5 db
Autosmobil

Autosmobil

Peugeot gépjárműveket értékesítő cég oldala. Szervízszolgáltatásokat is nyújtanak. - Cégünk 1992-ben alakult Autós-Mobil Betéti Társaság néven, családi vállalkozásként. Tevékenységét kétállásos műhelyben kezdte meg, egy főállású és egy kisegítő autószerelőből álló csapattal. A Bt. már alakulása évében szerződést kötött a Magyar Autóklubbal, illetve a Renault Hungária Kft.-vel, hivatalos szerviztevékenység ellátására. A cég 1994-től látja el Peugeot típusú gépjárművek garanciális és garancián túli szervizelését, együttműködve a Peugeot Hungária Kft.-vel, mely az Automobiles Peugeot hivatalos magyarországi képviselője. 2000-re műhelyünk öt, csápos-emelővel felszerelt állásból, egy kipufogógáz-elemzővel, fékhatás-mérővel, lengéscsillapító-vizsgálóval és futómű-beállítóval felszerelt diagnosztikai sorból állt, ahol tízfős csapatunk állt ügyfeleink rendelkezésére. Az elkövetkező években folyamatosan bővült szolgáltatásaink köre, mely ügyfeleink számának növekedéséhez vezetett. Ennek következtében régi műhelyünk hamarosan szűkössé vált számunkra, idejét éreztük egy új beruházás megvalósításának.

Duna Autó Zrt. - Peugeot

Duna Autó Zrt. - Peugeot

Üdvözöljük a Duna Autó Zrt. Peugeot márkakereskedésénél és szervizénél! Az Autóváros 15 márka hivatalos értékesítésével és 17 márka szervizelésével foglalkozik. Használtautók, eredetvizsgálat, márkaszerviz, teljeskörű karambolos ügyintézés, alkatrészraktár, bérautó és még több más szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Peugeot Gablini

Peugeot Gablini

Gablini Gábor 1988. január 1-én nyitotta meg autójavító műhelyét, ahol a MERKUR Vállalattal kötött szerződése alapján Lada, Skoda, P126 típusú gépkocsik garanciális és fizető javításokat végzett. Az akkor korszerűnek tartott 4 munkaállással felszerelt műhelyben mindössze 3 szerelő dolgozott. Majd elsőként kötött megállapodást a francia PEUGEOT cég akkori magyarországi importőrével PEUGEOT gépkocsik hazai forgalmazására és teljes körű szervizelésére. A cég márkaszervizzé növekedett.

Peugeot Hovány

Peugeot Hovány

Armand Peugeot nem csak az automobil, hanem a benzinmotor forradalmi újítását is korán felismerte 1890 A kezdetben használt gőzmotorról Armand Peugeot gyorsan áttér a benzines változatra. Az első Daimler-féle benzinmotorral felszerelt, 2-es típusnak keresztelt Peugeot négykerekű ebben az évben lát napvilágot Valentigney- ben.

Peugeot Magyarország

Peugeot Magyarország

A márka évtizedek óta jelentős erőfeszítéseket tesz a környezetvédelem érdekében. Munkája eredményeként mára világelső a kis CO2 kibocsátású (120 g/km alatti CO2-emissziójú) járművek gyártásában. Termékpolitikájának kulcsfontosságú eleme a CO2-emisszió leszorítása és a fogyasztás csökkentése mellett, hogy biztonságos, versenyképes, globális közlekedési lehetőséget kínáljon két-, három-, vagy négy keréken. E stratégiájának megfelelően technikai kutatásai több jelentős környezetvédő műszaki megoldást eredményeztek az évek során.

Tuti menü