Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Peugeot 3008 képes leírás - Peugeot.tlap.hu
részletek »

Peugeot 3008 - Peugeot.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: peugeot.tlap.hu » Peugeot 3008
Keresés
Találatok száma - 3 db
3008 törésteszt

3008 törésteszt

Peugeot 3008 töréstesztje a jó választáshoz. - Euro NCAP - Peugeot 3008 - 2009 - Crash test. Frontal Impact takes place at 64 Km/h, 40% of the width of the car striking a deformable barrier. In the side impact, a mobile deformable barrier impacts the driver's ...

Menetpróba

Menetpróba

Menetpróba a Peugeot 3008 -cal. Több kategória jellegzetes vonásait gyúrta össze a Peugeot az úttörő 3008-asban, hogy minél szélesebb rétegnek megfelelhessen. Mindenkihez szólni persze nem könnyű feladat. A Peugeot széles modellválasztékkal rendelkezik, ennek ellenére sem kompakt méretű buszlimuzin, sem kompakt terepjáró nem szerepelt a felhozatalukban. A konszerntárs Citroen ugyan nagyszerű családi egyterűket gyárt, de az oroszlános márka részéről értelmetlen lett volna, ha azokhoz megtévesztésig hasonló modellt dobnak piacra. Ehelyett az új trendeket és vásárlói igényeket figyelembe véve egy öszvér járművet alkottak. Ennek megfelelően a 3008-as valahol a kompakt SUV-k, egyterűk és szabadidő-autók között helyezkedik el. Külleme robusztus, s ami lényeges, sokkal méretesebbnek látszik, mint ahogyan a 4365 mm-es hossz alapján gondolnánk. Érzésem szerint maga a Peugeot sem tudja igazán, kinek és mire szánja a modellt, hiszen az említett kategóriák mindegyikéből hordoz magában részleteket, ám valójában csak egy piaci rést szeretnének betömni vele. Ez a keszekuszaság már kevésbé zavarhatja a vásárlókat, mert a 3008-as sok tekintetben ígéretes autó.

Peugeot 3008 Crossover

Peugeot 3008 Crossover

Peugeot 3008 Crossover, francia köntösben ötvözi a szabadidő-autók magasabb felépítését az egyterűek praktikusságával. A Peugeot 3008 egyrészt szabadidő-autó, másrészt igazi egyterű. Bár a Peugeot eddig nem gyártott szabadidő autókat, annál nagyobb tapasztalata van az egyterűek piacán, melyet igazán jól kamatoztatott a 3008 megalkotásakor.

Tuti menü