Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Peugeot 308 képes leírás - Peugeot.tlap.hu
részletek »

Peugeot 308 - Peugeot.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: peugeot.tlap.hu » Peugeot 308
Keresés
Találatok száma - 3 db
308 hírek/tesztek

308 hírek/tesztek

Gyorsan frissülő tartalmak hírek formájában a Peugeot 308-ról. - Egy francia dízel: mi jó sülhet ki ebből? (vezess) Egyre fogadkoznak a francia autógyártók, hogy javítottak a minőségen és újabb autóikkal véletlenül sem találkozunk tréler... Turbó oroszlán - Peugeot 308 1.6THP (SamsungSport) A 308-as Peugeot-nak komoly ellenfelekkel kell megküzdenie a saját kategóriájában. Ebben a szegmensben nagyon gyakoriak az... Ablak a világra: Peugeot 308 SW 2.0 HDi Premium (Autoblog) A Peugeot 308 SW tulajdonképpen a 308 kombi luxuskivitele, hatalmas, második sor mögé nyúló üvegtetővel és akár hét üléssel.... Megérkezett a Peugeot téliesített kabriója (autómenedzser) A Peugeot 308 CC igazi kupé-kabrió, amely nyakmelegítőjének köszönhetően hűvösebb időben is a nyitott autózás élményét... Mitől lesz négy liter a fogyasztás? (vezess) Jó volna egy ezresből eljutni száz kilométerre, de egy családdal is használható méretű személyautóval ez nem tűnik túl... 308 CC - Élvezzük a meleget (vezess) A Peugeot mindig is otthonosan mozgott a keménytetős kabriók világában. A kupékabrió-sorozat legújabb négyszemélyes, négy... A Volkswagennél is jobb Peugeot - Peugeot 308CC (2008) (totalcar)

Görög Zita és a Peugeot 308 CC

Görög Zita és a Peugeot 308 CC

Görög Zita és a Peugeot 308 CC kapcsolatának bemutatója vicces kisvideóval. A kedves és igen ismert modell és tv-s műsorvezető hölgy most a Peugeot népszerű cabrióját teszteli illetve osztja meg élményeit. Nem a legszakszerűbb, de legalább érdekes , a szó pozitív értelmében :)

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW egyterű bemutatása. Az új Peugeot 308 SW büszkélkedhet az egyik legnagyobb panoráma (5,58 négyzetméteres) üvegtetővel a világon: nappal úgy érezhetjük magunkat alatta, mint egy napsütötte verandán, éjszaka pedig csak úgy beragyognak rajta a csillagok. Még a leghátsó, harmadik sorában is garantáltan élmény vele az utazás! Az alapváltozat ugyan nem rendelkezik ezzel az extrával', vagyis a teteje acélból készül, de a 3,9 négyzetméteres üvegfelülete jóvoltából hasonlóan derűs és világos az utastere. Derűs, világos és egyben rendkívül tágas: belefér a szabadidő megannyi kelléke, utazzon bár egyedül, családdal vagy barátokkal az ember. A Peugeot 308 SW egytől hétig akárhány személyt felvehet a fedélzetére, s a jármű nagyfokú variálhatóságának köszönhetően mindig kiválóan alkalmazkodik az utasok igényeihez. Már az ötajtós modellből átvett első ülések tartogatnak meglepetéseket: támlájuk hátoldalán lehajtható asztal, toll- és italtartó rejtőzik', sőt a jobb egy előre is dönthető. A második sorban három, teljesen egyforma, Isofix gyermekülés-rögzítést tartalmazó ülés van, melyek egymás között kicserélhetőek, csúsztathatóak, sőt állítható magasságúak.

Tuti menü