Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Peugeot klubok képes leírás - Peugeot.tlap.hu
részletek »

Peugeot klubok - Peugeot.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: peugeot.tlap.hu » Peugeot klubok
Keresés
Találatok száma - 4 db
206 fun club

206 fun club

Peugeot 206 fan club - a 206-osok klubja - Már biztos: Az új 206+ - A nagy múltra visszatekintő 206osunk gyártását végleg befejezik. 1998 óta 6.5 millió eladott példányszám, sportos, magával ragadó külső, nagy kedvence a fiataloknak és az idősebbeknek is! Ez jellemzi a 206ost. Szerencsére nem küldték nyugdíjba a típust, hanem felfrissítették. Az új gépen a legnagyobb változás az orrán történt, illetve mindenhol módosítottak egy kicsit. Szép-szép, sportos-sportos, de azért nekünk még szokni kell!!! Akkor nézzük mit nyújt az új kis oroszlán: Az új név a 206+ lett. A kompakt ráncfelvarrásánál több elemet is felhasználtak a jóval újabb 207esből és természetesen elsősorban orrát frissítették, így új motorháztetőt, hűtőrácsot és fényszórókat is kapott. Ezen modernizáló külső módosítások mellett a kocsi belső terét is kissé trendibbé tették a Peugeot mérnökei. A '206+'-hoz háromféle motor választható, ezek közül kettő benzines és egy dízeles. Ez utóbbi egy 70 lóerős 1,4 literes erőforrás, amelynek 110 g/km-es szén-dioxid kibocsátása vetekszik a Toyota Prius-éval. A kisebbik benzines egy 1,1 literes 60 lóerős, míg a másik 1,4 literes és 75 lóerős.

306 fan club

306 fan club

Peugeot 306 fan club - a 306-osok klubja - Üdvözöllek a peugeot306klub.hu-n! - Minden az Index Fórumán kezdődött, ahol ugyan 2001-óta volt 306 topic, de nagyon ritkán látogatták. 2004 őszén páran összejöttünk és életre hívtuk a topicot. Megosztottuk egymással ötleteinket és tapasztalatainkat is. Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy szervezzünk egy közös szerelgetést is. Négy darab 306-os műszerfalát szétbontottuk és elkezdődött az átledezési őrület, mindenkinek pirosan világít azóta a kilométerórája. Szerencsére egyre többen találtak meg minket így egy idő után kinőttük az Index Fórumát. Szerettünk volna egy saját honlapot is készíteni amit végül meg is valósítottunk 2005 tavaszán. Készítettünk saját szórólapot is melynek segítségével egyre többen lettek kíváncsiak a klubra. Itt szeretnék köszönetet mondani a sok lelkes tagunknak akik ahogy megláttak egy 306-ost rögtön raktak rá egy szórólapot így segítve a klub gyarapodását. - Friss hirdetések: Peugeot 306 XSI AKCIÓ - Pug 306 S3 FÉNYSZÓRÓ - Peugeot 306 s16 utcai, motor és futómű - Keresek motorháztető emblémát! - Pug 406os felni.

auto.news.hu - a tesztportál

auto.news.hu - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/peugeot a Peugeot tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Peugeot személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Peugeot tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Peugeot teszt.

Peugeot club

Peugeot club

Klubunkhoz eddig több mint 4000 regisztrált felhasználó csatlakozott! A peugeotclub 2004 eleje óta működik, klubtagjainak száma folyamatosan nő, jelenleg a legnagyobb táborral rendelkező internetes autósklub Magyarországon. A portál célja a márka népszerűsítése, a lehető legteljesebb körű tájékoztatás, a típusoktól a versenyeken való Peugeot részvételig. A peugeotclub weboldal havonta átlagosan látogatót szolgál ki. (2008. júniusi adat) Az oldal látogatóinak száma progresszíven növekszik, amit leginkább a folyamatosan frissülő oldalainak, valamint a folyamatosan bővülő szolgáltatásainak köszönhet.

Tuti menü