Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Peugeot poén képes leírás - Peugeot.tlap.hu
részletek »

Peugeot poén - Peugeot.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: peugeot.tlap.hu » Peugeot poén
Keresés
Találatok száma - 4 db
Majdnem 406 Taxi

Majdnem 406 Taxi

Majdnem 406 Taxi, és ráadásul magyar. A nagysikerű Taxi című francia film, mely 4 részt is megért, az első háromban egy Peugeot 406-os által is lett ismert nemcsak a nagyszerű poénoktól. Íme a magyar utakon is feltűnik valamely vicces honfitársunk ötlete nyomán a szuper kis francia járgány.

Peugeot 607 taxi

Peugeot 607 taxi

Peugeot 607 taxi - azért jobb, hogy nem vagyunk Berlinben, nekünk a Skodát szánták, de most melyik is a jobb?! Németországban olyan mennyiségben vásárolnak taxikat, hogy a Peugeot-nak megéri egy kifejezetten személyfuvarozóknak szánt modellel kiegészíteni az ottani kínálatot. Kapcsolódó cikkek Cab 2010-a jövő London-taxija Chrysler PT Cruiser taxi Buli-taxi Colorado-ból Üzemanyagcellás Peugeot taxi A Peugeot a 607-es értékesítéseinek növelésére készített egy taxis csomaggal felszerelt modellt. Ez a csomag tartalmazza a taxiórát, a rádió adó-vevőt külön hangszóróval, a rádió és a GPS antennát, a navigációs rendszert, a tetőre szerelhető, világító 'TAXI' feliratot és az integrált riasztóberendezést, amellyel vészjeleket adhat le a bajba került taxis.

Peugeot játékok

Peugeot játékok

Hogyha Ön is szereti a Peugeot autókat, akkor feltétlenül látogasson el az 1jatekbolt játék webáruházba, és nézze meg, milyen fantasztikus Peugeot játékkal ajándékozhatná meg magát, vagy gyermekét vagy egy kedves barátját! Választhat különböző féle távirányítós és makett gyártmányok közül, csak az számít, hogy a Peugeot szépségét új formában is csodálhassa! Akárki is legyen a szerencsés, akinek ajándékba veszi, nem kérdés, hogy örülni fog az itt kapható játék autóknak! 1Játékbolt - ez az egy biztos.

Peugeot time trial játék

Peugeot time trial játék

Ingyenes flash, böngészőben játszható autós játékok, melyek garantált kikapcsolódást kínálnak számodra. Látogass el oldalunkra, ahol a legjobb négykerekű játékok, versenyzős, rallys, forma 1-es, parkolós és egyéb autós játékok várna rád folyamatos frissítéssel. Folyamatosan bővülő kínálatunk mellett érdemes gyakran visszanézni, hiszen újabb és újabb játékok várnak rád!

Tuti menü