Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Peugeot szervízek képes leírás - Peugeot.tlap.hu
részletek »

Peugeot szervízek - Peugeot.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: peugeot.tlap.hu » Peugeot szervízek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Autójavítás

Autójavítás

A Fix autószerviz a 19. kerületben rengeteg opcióval várja a kuncsaftokat! Egy kiváló példa az autójavításhoz kérhető szolgáltatásokra a kipufogó állapotának felmérése. De a budapesti autószerviz ezenkívül vállal még műszaki vizsgáztatást is, és gumiabroncsok forgalmazásával is foglalkozik. Fontos még, hogy akár a honlapon is foglalhat időpontot a 19. kerületi autószervizbe. A Fix minden autójavításos munkára garanciát biztosít, illetve ingyenes átvizsgálást is csinál. Az autójavítás hozzáértő kezeket követel. A XIX. kerületben található autószerviz pedig pontosan ezt kínálja kliensei számára!

Autószerviz

Autószerviz

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Éra autójavító

Éra autójavító

Mert mindig kellhet egy olcsó és jó szaki a kocsidhoz - Minden típusú gépkocsi javítása garanciával. Hőkamrás fényezés. Teljeskörű biztosítási ügyintézés, helyszíni kárfelvétellel. Javítás idejére térítésmentes csereautót biztosítunk. Szélvédő beszerzés és beszerelés. Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás. Teljeskörű biztosítási ügyintézés. Minden elvégzett munkára Garanciát vállalunk. Szemle, szervíz, fékszervíz. A személygépkocsi közlekedés biztonsági szemléjét a feltárt hibák kijavítását vállaljuk. Teljeskörű szervízt biztosítunk. Olajcsere , fékbetétek cseréje, fékrendszerek felújítása. Gumiszerelés, Kerékcsere, Számítógépes centrírozás ütött súlyokkal, Szelepcsere, Lakatos Javítások, Mindenféle karosszéria javítást vállalunk. A karambolos járművek helyreállításától a korróziós javításokig. Autószállítás, A mozgásképtelen autókat elszállítjuk. Fényezés (hőkamrás), Gyors pontos minőségi munkát végzünk. Vállalati gépjárműparkok, szerződéses szervizelése, karbantartása. Szélvédők, oldalüvegek cseréjét gyorsan és pontosan elvégezzük.

Peugeot és Citroen személyautók szervíze

Peugeot és Citroen személyautók szervíze

Peugeot és Citroen személyautókra szakosodott szervíz Szolgáltatások: - Teljes körű autójavítás - Műszaki vizsgáztatás Budaörs - Peugeot és Citroen autók komputeres ellenőrzése - Olajcsere Budaörs - Gumiabroncsok forgalmazása - Gumiabroncsok szerelése, javítása - Futómű ellenőrzés Budaörs - Peugeot autójavítása - Peugeot sebességváltó javítása - Citroen autójavítása - Citroen sebességváltó javítása - Peugeot és Citoren torziós hátsó futóművek javítása és felújítása - HDI befecskendezők forgalmazása

Részecskeszűrő tisztítás

Részecskeszűrő tisztítás

Az eltömődött részecskeszűrő súlyosan károsítja a környezetet és az autót, ezért mindenképp szükséges gondoskodni a megfelelő tisztításáról. Egy új részecskeszűrő ára a pénztárcánkat is erősen megterheli, így még azelőtt érdemes a szakszerű felújítást választani, hogy a koromcsapda végleg tönkremenne. Történjék a részecskeszűrő tisztítás száraz, gépi vagy gőzös nagynyomás segítségével, az eszköz visszanyeri már-már újszerű állapotát. Válasszon minket, és 20.000 km-es garanciát kap a megtisztított részecskeszűrőre!

Tuti menü